Nedrivning


Ønsker I nedrivning af privat beboelsesejendom, erhvervsbygning eller landsbrugsejendom, så er GSCanlæg A/S et fornuftigt valg. Hvad enten det drejer sig om nedskæringsopgaver, asbestsanering eller anden form for miljøsanering, er vi behjælpelige – uanset om I som erhvervsvirksomhed eller privat boligejer søger en samarbejdspartner til jeres næste projekt.

 

En alsidig service
Nedrivning kræver omfattende planlægning. Hos GSCanlæg A/S arbejder vi løbende på at uddanne vores personale, så både traditionelle og mere komplicerede nedrivningsopgaver udføres professionelt, forsvarligt og kvalitetsbevidst. Vores klare målsætning er at indfri jeres forventninger, og den åbne dialog er derfor i fokus, når vi indgår samarbejdsaftaler. Vi tilbyder bl.a. vores service i forbindelse med:

  • Totalnedrivning
  • Hugge, skære og klippearbejde i betonkonstruktioner
  • Nedrivning i forbindelse med renovering
  • Sprængningsopgaver
  • Miljøsanering

Hos GSCanlæg A/S udføres nedrivningen med de rette arbejdsmaskiner. Det giver os bl.a. mulighed for at neddele beton i mindre dele og begrænse det oprydningsarbejde, der følger efter nedrivningen. Det stiller jer i en overskuelig situation, og vi arbejder målrettet på at deponere og sortere materialet miljømæssigt korrekt.

Ønsker I f.eks. en gårdsplads på jeres grund, kan betonen genbruges til forskellige formål. Forud for nedrivning kommer vi derfor gerne med gode idéer til, hvordan visse materialer kan genanvendes og dermed nedbringe omkostningerne ved projektet. 

 

Miljøsanering
GSCanlæg A/S er medlem af brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), som er jeres garanti for veludført entreprenørarbejde. Foruden vores kompetencer indenfor nedrivning, er vi også specialister i at lokalisere og sanere asbest, skimmelsvamp, PCB og andre miljø- og sundhedsfarlige stoffer. I den forbindelse udfører vi mange forskellige typer forureningsopgaver, både i enkeltstående tilfælde og i forbindelse med nedrivningsentrepriser.

 

Nedrivning eller renovering?
Er villaen, sommerhuset eller driftsbygningen i dårlig stand, kan det ofte være svært at vurdere, om nedrivning eller renovering er den rette løsning. Hos GSCanlæg A/S ser vi nedrivning af bygningen som et fornuftigt alternativ, og vi tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne. Foretages en nedrivning, bliver indretning og efterfølgende vedligeholdelse ofte mere overskueligt. Anvendelsesmulighederne af den resterende bygningsmasse er generelt større.

Efterfølgende er der mulighed for at genopføre ny bygningsmasse, hvor det er lettere at overholde det gældende bygningsreglementet og samtidig er indretningen af den nye bygning ikke låst af eksisterende konstruktioner/rammer. Det giver samtidig mulighed for at investere i mere miljørigtige løsninger, der på længere sigt kan blive økonomisk fordelagtigt.

 

Søger I en erfaren, kvalitetsbevidst og professionel samarbejdspartner til jeres nedrivningsprojekt, ser vi i GSCanlæg A/S frem til at høre fra jer.

Følg de seneste nyheder her eller på Facebook

11.

September
2019

🌤 Så er det heldigvis igen vejr til at klare ufremkommelige grøftekanter, og andre af vores mange forskellige opgaver. Hvad kan …

7.

September
2019

Kom og mød os idag, her på vores lille stand hos Urhøj i Gørlev🌤

4.

September
2019

Mød os på lørdag, når Urhøj holder Åbent Hus. Vi kommer på besøg, og har er par nyheder med til etablering af flotte nye græsplæne…

6.

August
2019

Glimt fra rejsegilde på Klostervænget i Kalundborg hvor vi, i samarbejde med Niels Lien ApS, opfører 44 flotte nye boliger for bol…

29.

July
2019

Ikke alle holder ferie🏖... vi er som altid igang. Hvad kan vi gøre for dig? 📞58859272

19.

July
2019

Selvom sommeren er over os😎, og mange holder ferie🏖, er vi selvfølgelig stadig i gang på flere projekter. Her er glimt fra Klost…

Top