TV inspektion af kloakker

Der kan være mange grunde til at få foretaget TV inspektion af sine kloakker, bl.a.:

Afløbstekniske problemer

Ved afløbstekniske problemer i kloakinstallationen kan det være til stor nytte at foretage en TV inspektion.
Lokalisering af problemet under jord/gulv kan være med til at minimere omkostningerne for udbedring af eventuelle skader. 
I nogle tilfælde, hvor husejer har tegnet ”skjult rørskadedækning” i sin forsikring, kan vi tage fotos og video af inspektionen, som vi efterfølgende benytter i udarbejdelse af en rapport over kloakkens stand, hvori evt. skader vil blive kategoriseret. Denne rapport kan så sendes til forsikringsskabet som ud fra dette vurderer om skaden er dækningsberettiget.


Tvivl om placering af afløb

Er du i tvivl om dine afløbs placering under jord, og har brug for at vide det, f.eks. i forbindelse med ny tilbygning eller lign., kan det også være hensigtsmæssigt at få udført en TV inspektion.


Bolighandel

Står du som køber overfor en hushandel kan TV inspektion ligeledes være en god løsning for at vurdere kloaknettets tilstand, så evt. større fremtidige reparationsomkostninger til dette ikke kommer som en overraskelse. Det kan endda være en fordel i forhandling af ejendommens endelige salgspris.

Som sælger af en bolig kan en TV inspektion som dokumentation af kloakkens tilstand være en fordel overfor køber, da det giver rene linjer mellem køber og sælger samt friholder sælger for evt. erstatningskrav overfor fejl og mangler i rørsystemet, da det herved er oplyst og dokumenteret.


Husejer problemer med rotter

Har man som husejer problemer med rotter kan det være en løsning at få foretaget TV inspektion af kloaksystemet for evt. huller der gør det muligt for rotterne, at opretholde deres levevis i ejendommens kloaksystem. Således kan skadens præcise omfang lokaliseres med TV inspektion og udbedres, så problemet ikke bliver tilbagevendende.


Har du problemer med tilstoppet afløb på badeværelset - Så udfører vi også Slamsugning og spuling.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på TV inspektion.

Følg de seneste nyheder her eller på Facebook

4.

March
2022

Vi arbejder og støtter lokalt! 🌳 Se derfor også vores biografspot i KINO - Den Blå Engel.

23.

December
2021

Alle os her i GSC anlæg A/S ønsker rigtig glædelig Jul samt et godt og festligt Nytår, med tak for det gamle🎄

30.

November
2021

Vi er i øjeblikket bl.a. i gang med installering af Danmarks største minirensningsanlæg fra Uponor, til 582 pe (personenheder). De…

4.

November
2021

Vidste du, at vi kan hjælpe med alt i drænarbejde? ✅ Bl.a. tilbyder vi: ▪ Dræn med eller uden filtergrus, udlagt med båndvogn ▪ I…

19.

October
2021

❄ Vintertjeneste sæson 2021/2022 ❄ Vidste du at vi også yder vintertjeneste? Vi sørger for saltning og snerydning hos bl.a. grund…

19.

July
2021

Selvom mange nyder sommerferien nu, så er vi stadig i gang med at hjælpe og servicere vores kunder. 😀 Det gøres bl.a. med en vej…

Top