TV inspektion af kloakker

Der kan være mange grunde til at få foretaget TV inspektion af sine kloakker, bl.a.:

Afløbstekniske problemer

Ved afløbstekniske problemer i kloakinstallationen kan det være til stor nytte at foretage en TV inspektion.
Lokalisering af problemet under jord/gulv kan være med til at minimere omkostningerne for udbedring af eventuelle skader. 
I nogle tilfælde, hvor husejer har tegnet ”skjult rørskadedækning” i sin forsikring, kan vi tage fotos og video af inspektionen, som vi efterfølgende benytter i udarbejdelse af en rapport over kloakkens stand, hvori evt. skader vil blive kategoriseret. Denne rapport kan så sendes til forsikringsskabet som ud fra dette vurderer om skaden er dækningsberettiget.


Tvivl om placering af afløb

Er du i tvivl om dine afløbs placering under jord, og har brug for at vide det, f.eks. i forbindelse med ny tilbygning eller lign., kan det også være hensigtsmæssigt at få udført en TV inspektion.


Bolighandel

Står du som køber overfor en hushandel kan TV inspektion ligeledes være en god løsning for at vurdere kloaknettets tilstand, så evt. større fremtidige reparationsomkostninger til dette ikke kommer som en overraskelse. Det kan endda være en fordel i forhandling af ejendommens endelige salgspris.

Som sælger af en bolig kan en TV inspektion som dokumentation af kloakkens tilstand være en fordel overfor køber, da det giver rene linjer mellem køber og sælger samt friholder sælger for evt. erstatningskrav overfor fejl og mangler i rørsystemet, da det herved er oplyst og dokumenteret.


Husejer problemer med rotter

Har man som husejer problemer med rotter kan det være en løsning at få foretaget TV inspektion af kloaksystemet for evt. huller der gør det muligt for rotterne, at opretholde deres levevis i ejendommens kloaksystem. Således kan skadens præcise omfang lokaliseres med TV inspektion og udbedres, så problemet ikke bliver tilbagevendende.


Har du problemer med tilstoppet afløb på badeværelset - Så udfører vi også Slamsugning og spuling.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på TV inspektion.

Følg de seneste nyheder her eller på Facebook

8.

March
2024

VI SØGER MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM! Vi tilbyder: 🍀Løn med overenskomst. 🍀Varierende og spændende lokale opgaver - primært i Ka…

28.

November
2023

Vi har lavet en ny kort video der giver indblik i hvem vi er 😊 Besøg vores hjemmeside: https://gscanlaeg.dk/ og se hele filmen.

2.

August
2023

10.

June
2023

VI SØGER MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM! Vi tilbyder: 🍀Løn med overenskomst 🍀Varierende og spændende lokale opgaver - prim…

28.

April
2023

Skal vi også forbi dig? Kontakt os på 📞 58 85 92 72

21.

April
2023

Sol og forårsvejr☀️ og endelig mulighed for anlægning af græsplæner. Vi udfører også: 🌱Eftersåning af græsplæner med prikvalse fo…

Top