TV inspektion af kloakker

Der kan være mange grunde til at få foretaget TV inspektion af sine kloakker, bl.a.:

Afløbstekniske problemer

Ved afløbstekniske problemer i kloakinstallationen kan det være til stor nytte at foretage en TV inspektion.
Lokalisering af problemet under jord/gulv kan være med til at minimere omkostningerne for udbedring af eventuelle skader. 
I nogle tilfælde, hvor husejer har tegnet ”skjult rørskadedækning” i sin forsikring, kan vi tage fotos og video af inspektionen, som vi efterfølgende benytter i udarbejdelse af en rapport over kloakkens stand, hvori evt. skader vil blive kategoriseret. Denne rapport kan så sendes til forsikringsskabet som ud fra dette vurderer om skaden er dækningsberettiget.


Tvivl om placering af afløb

Er du i tvivl om dine afløbs placering under jord, og har brug for at vide det, f.eks. i forbindelse med ny tilbygning eller lign., kan det også være hensigtsmæssigt at få udført en TV inspektion.


Bolighandel

Står du som køber overfor en hushandel kan TV inspektion ligeledes være en god løsning for at vurdere kloaknettets tilstand, så evt. større fremtidige reparationsomkostninger til dette ikke kommer som en overraskelse. Det kan endda være en fordel i forhandling af ejendommens endelige salgspris.

Som sælger af en bolig kan en TV inspektion som dokumentation af kloakkens tilstand være en fordel overfor køber, da det giver rene linjer mellem køber og sælger samt friholder sælger for evt. erstatningskrav overfor fejl og mangler i rørsystemet, da det herved er oplyst og dokumenteret.


Husejer problemer med rotter

Har man som husejer problemer med rotter kan det være en løsning at få foretaget TV inspektion af kloaksystemet for evt. huller der gør det muligt for rotterne, at opretholde deres levevis i ejendommens kloaksystem. Således kan skadens præcise omfang lokaliseres med TV inspektion og udbedres, så problemet ikke bliver tilbagevendende.


Har du problemer med tilstoppet afløb på badeværelset - Så udfører vi også Slamsugning og spuling.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på TV inspektion.

Følg de seneste nyheder her eller på Facebook

11.

September
2019

🌤 Så er det heldigvis igen vejr til at klare ufremkommelige grøftekanter, og andre af vores mange forskellige opgaver. Hvad kan …

7.

September
2019

Kom og mød os idag, her på vores lille stand hos Urhøj i Gørlev🌤

4.

September
2019

Mød os på lørdag, når Urhøj holder Åbent Hus. Vi kommer på besøg, og har er par nyheder med til etablering af flotte nye græsplæne…

6.

August
2019

Glimt fra rejsegilde på Klostervænget i Kalundborg hvor vi, i samarbejde med Niels Lien ApS, opfører 44 flotte nye boliger for bol…

29.

July
2019

Ikke alle holder ferie🏖... vi er som altid igang. Hvad kan vi gøre for dig? 📞58859272

19.

July
2019

Selvom sommeren er over os😎, og mange holder ferie🏖, er vi selvfølgelig stadig i gang på flere projekter. Her er glimt fra Klost…

Top