TV inspektion af kloakker

Der kan være mange grunde til at få foretaget TV inspektion af sine kloakker, bl.a.:

Afløbstekniske problemer

Ved afløbstekniske problemer i kloakinstallationen kan det være til stor nytte at foretage en TV inspektion.
Lokalisering af problemet under jord/gulv kan være med til at minimere omkostningerne for udbedring af eventuelle skader. 
I nogle tilfælde, hvor husejer har tegnet ”skjult rørskadedækning” i sin forsikring, kan vi tage fotos og video af inspektionen, som vi efterfølgende benytter i udarbejdelse af en rapport over kloakkens stand, hvori evt. skader vil blive kategoriseret. Denne rapport kan så sendes til forsikringsskabet som ud fra dette vurderer om skaden er dækningsberettiget.


Tvivl om placering af afløb

Er du i tvivl om dine afløbs placering under jord, og har brug for at vide det, f.eks. i forbindelse med ny tilbygning eller lign., kan det også være hensigtsmæssigt at få udført en TV inspektion.


Bolighandel

Står du som køber overfor en hushandel kan TV inspektion ligeledes være en god løsning for at vurdere kloaknettets tilstand, så evt. større fremtidige reparationsomkostninger til dette ikke kommer som en overraskelse. Det kan endda være en fordel i forhandling af ejendommens endelige salgspris.

Som sælger af en bolig kan en TV inspektion som dokumentation af kloakkens tilstand være en fordel overfor køber, da det giver rene linjer mellem køber og sælger samt friholder sælger for evt. erstatningskrav overfor fejl og mangler i rørsystemet, da det herved er oplyst og dokumenteret.


Husejer problemer med rotter

Har man som husejer problemer med rotter kan det være en løsning at få foretaget TV inspektion af kloaksystemet for evt. huller der gør det muligt for rotterne, at opretholde deres levevis i ejendommens kloaksystem. Således kan skadens præcise omfang lokaliseres med TV inspektion og udbedres, så problemet ikke bliver tilbagevendende.


Har du problemer med tilstoppet afløb på badeværelset - Så udfører vi også Slamsugning og spuling.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på TV inspektion.

Følg de seneste nyheder her eller på Facebook

11.

May
2021

🚜 Ny flisebelægning? 🚜 Kontakt os på 📞 58 85 92 72

17.

February
2021

Frostvejret fornyligt gav ekstra gode betingelser for beskæring af læhegn og andre tæt bevoksede steder. Her kørte vi med stor og …

6.

January
2021

Så kom sneen❄️☃️og vi sørger naturligvis for, at vejene bliver farbare. Kør forsigtigt.

23.

December
2020

Vi ønsker alle en rigtig GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR🌟, med tak for det gamle. Vi har knoklet frem til juleferien, men er allige…

21.

November
2020

🎄Ja, vi bakker naturligvis fortsat op om den gode julestemning🎄🤩

23.

October
2020

Ja, vi kan køre andet end entreprenørmaskiner😄. Fartglade GSC medarbejdere til fyraftens arrangement på Svebølle Gokartbane... T…

Top